Over MB Projecten

Uw partner voor elk bestratingsproject!

MB projecten is specialist in het machinaal bestraten. MB projecten richt zich hoofdzakelijk op de utaliteits-, industrie- en wegenbouw. voor aannemers het totaal pakket maar ook voor stratenmakers nemen wij het legwerk over. Elke dag werken we met een goed team en het juiste materieel om een mooi stuk werk klaar te maken.

Waarom kiezen voor MB Projecten

MACHINAAL BESTRAAT

0 M2

BESTRATING OPGELEVERD

KLANTEN

0 +

TEVREDEN KLANTEN

PROJECTEN

0 +

VOLTOOIDE PROJECTEN

MB Projecten biedt vele voordelen!

Bij MB Projecten werken we graag aan mooie projecten. Op zo’n manier dat u geen omkijken hebt naar de rompslomp die bestrating met zich meebrengt. Wij ontzorgen u graag en pakken het project van A tot Z op. Wat zijn uw voordelen als u met MB Projecten werkt?

  • Wij werken met korte lijnen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wanneer u kiest voor MB Projecten, hebt u een vast aanspreekpunt gedurende het hele project.
  • Wij werken snel en doeltreffend. Onze machinepark en onze logistieke aanpak is gericht op een zo snel mogelijke uitvoering van de klus.
  • Wij ontzorgen u van A tot Z. Wanneer u uw bestratingswerk laat verzorgen door MB Projecten, bent u verzekerd van snel en vakkundig werk. Zonder omkijken, zonder gedoe.
  • Machinaal bestraten betekent bovendien dat we werken volgens hedendaagse maatstaven van de arbo.

Recente projecten

Neem direct contact op!

Interesse in de werkzaamheden van MB Projecten? Maak vandaag nog een afspraak! Wij komen graag met u in contact om een passende offerte te maken. Uiteraard kunnen we u op de betreffende locatie bezoeken.